انجمن داستان ، آخرین مرحله از فرایند تجربه ادبیات در میان اعضای برگزیده مراکز آفرینش های ادبی است . اعضا پس از گذراندن دوره های کارگاه نوشتن خلاق و کارگاه های ادبی داستان واجد شرایط ورود به انجمن داستان می شوند. دراین مرحله اعضایی که توانایی خلق اثر دارند، به شکل تخصصی با گونه های مختلف داستان آشنا می شوند. 

مهمترین اهداف تشکیل انجمن : ایجاد فضایی امن برای توسعه و ترویج «ادب نقد شدن و نقد کردن »در جامعه نوجوانان و جوانان پدیدآورنده آثار ادبی ، ایجاد فضای امن و سالم برای نوجوانان و اعضای ارشد، گسترش و تداوم ارتباطات اعضا و مراکز فرهنگی و هنری کانون در سطح تخصصی تر با یکدیگر و با کارشناسان ادبی کانون و چهره های ادبی شاخص استان و کشور ارتقاء سطح توانمندی های اعضای برگزیده ادبی آشنایی اعضا با جریان های ادبی معاصر و روز ،معرفی چهره های جوان و خلاق ادبی به جامعه ادبی کشور در حوره داستان ،ایجاد روحیه نقدپذیری ،تشویق و تربیت نگاه انتقادی در اعضا 

 

  • 1400/11/30 - 08:50
  • تعداد بازدید: 237
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری چهاردهمین نشست انجمن نویسندگان نوجوان آینه‌های ناگهان مراکز حوزه‌ی آبادان و خرمشهر

چهاردهمین نشست انجمن نویسندگان نوجوان آینه‌های ناگهان مراکز حوزه‌ی آبادان و خرمشهر به‌صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، چهاردهمین نشست مجازی انجمن نویسندگان با موضوع نقد و بررسی آثار نوجوانان و با حضور عباس قدیرمحسنی، نویسنده و منتقد ادبی کانون تهران، کارشناسان و مربیان واحد آفرینش‌های ادبی کانون استان و اعضای مراکز کانون شهرستان آبادان و خرمشهر در صفحه مجازی این انجمن تشکیل شد.

قدیر محسنی در این نشست گفت: داستان گونه‌ای ادبی است که بر پایه‌ی تخیل استوار است و باید شخصیت داشته باشد و یک اتفاق که مسیر زندگی شخصیت را عوض می‌کند.

او در ادامه تأکید کرد: داستان باید فکر اولیه، طرح، پی‌رنگ، شخصیت، گره و اتفاق داشته باشد.

این نویسنده و منتقد ادبی با اشاره به تفاوت داستان‌های قدیمی و امروزی بیان کرد: در داستان‌های امروزی شخصیت‌ها خوب و بد مطلق نیستند و بیشتر به‌صورت خاکستری نمایان می‌شوند اما در داستان‌های قدیمی شخصیت‌ها یا در جبهه‌ی خوب‌ها هستند یا بدها.

قدیر محسنی در ادامه تشریح کرد: در ادبیات امروزی پند و اندرز جایگاهی ندارد بلکه ادبیات بیشتر جنبه‌ی سرگرمی و آموزنده دارد.

این نویسنده و منتقد ادبی با اعتقاد به اینکه: در داستان طنز دو عنصر اصلی اغراق و تضاد داریم، اذعان داشت کسانی که در ابتدای راه نوشتن داستان هستند بهتر است برای سوژه از اتفاقات روزمره‌ی اطراف خود بهره بگیرند.

بر اساس این گزارش، ملیکا بیت غانم و ندا موسوی و مرضیه احمدزاده، از جمله اعضای نوجوان کانون خوزستان بودند که به اشتراک‌گذاری داستان‌های خویش در این نشست پرداختند.

این رویداد ادبی توسط حمیده عدنانی نماینده‌ی انجمن ادبی آینه‌های ناگهان آبادان و خرمشهر برگزار و با نقد و بررسی کامل و دقیق آثار اعضا به کار خود پایان داد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت